Halı sahalar açılacak

HFF (Halı Saha Futbol Federasyonu), halı sahaların 4 Ağustos'ta yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı.

EKONOMİ 30.07.2020, 12:38 30.07.2020, 16:47
Halı sahalar açılacak

Halı Saha Futbol Federasyonundan (HFF) yapılan açıklamada, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgını sebebiyle yaklaşık 5 aydır kapalı tutulan halı sahaların ve tesislerin, Gençlik ve Spor Bakanlığının yayımladığı genelge neticesinde 4 Ağustos'tan itibaren yeniden faaliyetlerine başlayabileceği belirtildi.

Halı Saha Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada halı sahaların ve tesislerinin açılmasına ilişkin görüşleri aktarılan HFF (Halı Saha Futbol Federasyonu) Başkanı Bahadır Bulut, halı sahalarının ve tesislerinin kapalı kaldığı süreçte üyelerinin yanlarında olmaya çalıştıklarını ve çok dua ve teşekkür aldıklarını söyledi.

Halı Saha Futbol Federasyonu Başkanı Bahadır Bulut, "Biz görevimizi yaptık. Asıl biz teşekkür ediyoruz. Pandemi sürecinde zorunlu olarak devletimizin aldığı önleyci tedbirlere halkımız ve tüm işletmelerimiz gibi hava saha işletmelerimiz de uyarak destek verdi. Sabırlarından, anlayışlarından ve kötü zamanlarda sürece sağladıkları katkılardan dolayı tüm halı saha işletmesi sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorumlar (0)