Gram altın kaç lira? (24 Mayıs 2023 altın fiyatları)

Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını kaç lira? Ons altın fiyatında son durum ne? Yatırımcılar ve takı altın almak isteyenler, bu sorulara yanıt arıyor. İşte 24 Mayıs 2023 gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları...

EKONOMİ 24.05.2023, 10:50 Hakan Öksüz
Gram altın kaç lira? (24 Mayıs 2023 altın fiyatları)

Ons altın fiyatında yaşanan yükseliş, gram altın ve çeyrek altın fiyatları üzerinde de etkili oldu. Dün günü 1.975 dolardan kapatan ons altın, bugün 1.972 dolardan işlem görüyor. Ons altında 1.960 dolar bandının güçlü destek, 1.990 dolar bandının ise güçlü direnç seviyesi olduğu belirtiliyor.

Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını kaç lira?

Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları merak ediliyor. Yatırımlık veya takı altın almak isteyen vatandaşlar, güncel altın fiyatlarını takibe aldı. Gram altın 1.260 lira, çeyrek altın 2.070 lira ve Cumhuriyet altını da 8.370 liradan alıcı buluyor. 

ABD'deki borç limiti krizi, piyasaları etkiliyor

Beyaz Saray ve Cumhuriyetçi temsilciler, borç limiti krizine dair müzakerelere devam ediyor. Görüşmeler henüz sonuç vermişe benzemiyor. Bu durum, piyasalardaki risk algısını güçlendiriyor. 

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy, mayıs ayı bitmeden anlaşmaya varılabileceğini açıkladı. ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından gelecek ay için alınacak faiz kararı bekleniyor. Ons altın fiyatında buna paralel olarak değişimlerin yaşanabileceği aktarılıyor.

Yorumlar (0)