FB, BJK ve TS düşüyor, GS kazandırıyor!

20 yıl aradan sonra Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında 3-1 galibiyet elde ederek değerleri tavan yapan Galatasaray'ın hisseleri bugün yüzde 17,7 yükselişle 4,24 liraya kadar çıktı.

EKONOMİ 25.02.2020, 14:43
FB, BJK ve TS düşüyor, GS kazandırıyor!

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar'ın hisseleri bugün yüzde 17,7 yükselişle 4,24 liraya kadar ulaştı.

Derbi maçında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmesinin ardından haftaya hızlı yükselişle başlayan Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar hisseleri,  borsadaki aynı performansını bugün de devam ettirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar'ın hisse fiyatı dün yüzde 20 yükselişle 3,60 liraya çıkmıştı.

Bugün yüzde 17,7 değer elde ederek 4,24 liraya kadar çıkan Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar'ın hisse fiyatı, saat 14.30 itibarıyla yüzde 10 değer elde ederek 3,96 lira seviyelerine ulaştı.

Ekonomi uzmanları, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda oldukça önemli bir engeli aştığını hatırlatarak, yükselen şampiyonluk şansı ile borsada Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar'ın hisselerinin güçlü seyrini sürdürdüğünü belirtti.

Ekonomistler sportif başarının finansal açıdan önemli olduğunu vurgulayarak, ligin üst sıralarında yer alan takımların Avrupa kupalarında mücadele ederek önemli gelir elde etme şansı bulunduğunu hatırlattı.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin güne yükselişle başlamasına karşın daha sonra endekste satış baskısının arttığını kaydeden ekonomistler, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar'ın hisselerindeki pozitif seyre dikkati çekti. 

Borsa İstanbul'da saat 14.30 itibarıyla Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri yüzde 2,56 düşüşle 6,46 lira, Fenerbahçe Futbol AŞ'nin hisseleri yüzde 1,96 düşüşle 14,04 lira,  Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret'in hisseleri yüzde 5,30 düşüşle 2,86 lira seviyelerinde seyrediyor.

Yorumlar (0)