EYT, seçimleri ne kadar etkiledi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ait sonuçların açıklanmasının ardından EYT'liler adına konuşan Özüpak, “Seçime damga vuran EYT’dir” dedi.

EKONOMİ 24.06.2019, 18:56
EYT, seçimleri ne kadar etkiledi?

23 Haziran Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile yenilenmesi kararının temelini oluşturan 31 Mart Yerel Seçimleri arasında bulunan 84 günlük zaman farkında CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım arasındaki oy farkının 20 binlerden 800 binlere çıkmasının sebepleri başta AK Parti olmak üzere herkes tarafından sorgulanıyor.

Poşet satışından EYT'lilerin tepkilerine kadar çok sayıda sebebin sıralandığı sorgulamalar arasında EYT'lilerin tepkisi başı çekiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasının ardından seçimlere ilişkin bir değerlendirme de Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği adına EYT SYDD illerden sorumlu başkan Alper Özüpak’tan geldi.

Sözlerine "İstanbul seçiminde oy veren ve oyunu EYT için kullanıp mağdur arkadaşlarımızın emeğiyle EYT SYD Derneğinin Türkiye siyasetinin seçimlerine damgasını vurmasına neden olan bütün hak mağdurlarını saygıyla sevgiyle selamlıyorum." diyerek başlayan Alper Özüpak açıklamasında, "EYT seçimlere damga vurmaya devam edecektir. Bugün itibariyle EYT olarak haklarımız için her an erken seçime hazır olacakmış gibi çalışmaya hak aramaya devam edeceğiz. Bütün hak mağdurlarını daha çok birlik beraberliğe davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını temenni eden Alper Özüpak, Ekrem İmamoğlu'na da mesaj verdi. Alper Özüpak, "Hak mağdurlarının haklarını aldığı seçimleri görmemiz dileğiyle Sayın Ekrem İmamoğlu’na başarılar dilerim.” diye konuştu.
 

Yorumlar (0)