Erdoğan: Yılbaşında ciddi artış yapılacak

Erdoğan, "Bütün kesimlerin gelirlerini 1 Ocak 2023 itibarıyla ciddi şekilde yeniden yükselterek, enflasyonun sebep olduğu refah kaybını adım adım gidermekte kararlıyız." dedi.

EKONOMİ 27.09.2022, 18:46
Erdoğan: Yılbaşında ciddi artış yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda 'AK Parti Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne İl Başkanları ve MYK Üyeleri ile Toplantı' programında konuştu.

Mersin'deki terör saldırısı

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"Mersin'deki terör saldırısını gerçekleştiren iki terörist kadını kimler istismar ediyor, malum, TBMM'de olan parti. Polisevini imha etmeye çalışırken 'Biz de Türkiye siyasi hayatında varız.' diyemezler. Bu nasıl bir anlayış, bu ne vicdan... Nasıl bir beyin yıkama yaptınız da bu iki kadın kendilerini o batıl davanız uğruna feda etti. 

Türkiye Aile Destek Programı

Türkiye Aile Destek Programı'nın bütçesi 40 milyar liraya yükseldi. Türkiye Aile Destek Programı yaklaşık olarak 2,5 milyon eve ulaşacak. Bir sene boyunca çok geniş bir yelpazede vatandaşlarımıza destek olmayı amaçlıyoruz. Allah'ın izniyle önümüzdeki dönemi, aileyi merkeze alan sosyal yapının kuvvetlendirilmesi dönemi haline hep birlikte getireceğiz. Aileler güçlü olursa millet de güçlü olur. Batı'nın yaşamakta olduğu sıkıntının temelinde de aile müessesinin dağılması vardır. 

Ekonomi

Bütün kesimlerin gelirlerini 1 Ocak 2023 itibarıyla ciddi şekilde yeniden yükselterek, enflasyonun sebep olduğu refah kaybını adım adım gidermekte kararlıyız.

Siyaset

Emin olun 2023 yılında biz Türkiye'ye hizmet etmeyi sürdüreceğiz fakat muhalefet cephesinde çok sayıda kişi mecburi emekliliğe ayrılacak. Onları önce kendi partileri tasfiye edecek, ardından siyaset arşivindeki tozlu raflara kaldırılacaklar. 2023 seçimlerinde de büyük bir zafere imza atacağız."

Yorumlar (0)