Erdoğan'dan zincir marketlere indirim mesajı

Erdoğan, "Pazartesi günü itibarıyla büyükbaşta yüzde 30 ila 35 indirime gidilecek. 40 çeşit üründe Allah'ın izniyle Tarım Kredi Kooperatifleri'nde önemli oranda indirime gidiyoruz. Böylelikle piyasaları rahatlatacağız. Zincir marketler de kendilerine buna göre ayarlayacak." dedi.

EKONOMİ 13.08.2022, 18:45
Erdoğan'dan zincir marketlere indirim mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, , Çorum'da toplu açılış töreninde konuştu.



"Yine birileri çıkacak..."

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar, şu şekilde:

"Son olarak 2019 yılında Çorum'a gelmiştim. Yeniden sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet içindeyim. Yine birileri çıkacak ve bu sevdaya çamur atmaya kalkışacak. Yine birileri çıkacak ve aramızdaki muhabbete kara çalmaya çalışacak. Kapalı otel salonlarını bile dolduramayanlar, meydanlardan caddelere taşan bu sevgi selini hafife alacak. Millete hizmet etmeyenlerin inadına Çorum dahil 81 ilimizin tamamına eserlerimizle mühür vurmaya devam edeceğiz. Sungurlu OSB'de 6 milyar liralık yatırımla kapsül, fişek, barut üretim tesisi kuruldu. Üç fabrikadan oluşan bu tesisin ilk etabı Mayıs 2023'te hizmete alınacak. 



"Ye yiyebildiğin kadar"

'6'lı masa menüsü' diyorlar hani. Sanırım bu menüyü görmüşsünüzdür. Selahattin Demirtaş kahvaltısı, Kandil dolması, Washington portakalı, koltuk kebabı, yalan çorbası... Ye yiyebildiğin kadar. Birileri masa kuruyor ve sabah akşam iftira üretiyor. Biz ise eser ve hizmet üretiyoruz. Birileri sahte gündemlerle ömür tüketirken, biz ülkemizi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokmaya çalışıyoruz. 

Hudutlarımız içinde terör örgütlerine nefes aldırmadığımız gibi hudutlarımız dışında da terör bataklığını kurutmak amacıyla teröristlerin tepelerine biniyoruz.



"Türkiye bambaşka bir ülke olacak"

Yeri geliyor Rusya'dayız, yeri geliyor Ukrayna'dayız. Neden? Çünkü bir Türkiye'yiz. Doğal gazı kullanmaya başladığımız an itibarıyla Türkiye bambaşka bir ülke olacak. Çok daha kuvvetli olacak. Milletimizde bunun yansıması çok daha farklı olacak. Allah'ın izniyle Karadeniz'deki 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfimiz gibi Abdülhamid Han sondaj gemimiz de halkımıza güzel haberler verecektir. Enerjide ülkemizi bambaşka bir konuma taşıyor olacağız. Avrupalılar kışı nasıl geçireceğini düşünürken, biz şimdiden enerji arz güvenliğimiz için stratejik çalışmalar yapıyoruz. 



"40 çeşit üründe indirimine gidilecek"

Pazartesi günü itibarıyla büyükbaşta yüzde 30 ila 35 indirime gidilecek. 40 çeşit üründe Allah'ın izniyle Tarım Kredi Kooperatifleri'nde önemli oranda indirime gidiyoruz. Böylelikle piyasaları rahatlatacağız. Zincir marketler de kendilerine buna göre ayarlayacak."



Yorumlar (0)