Erdoğan'dan esnafa "kredi" müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de CHP'ye ait bir siyaset olmadığını hatta CHP diye bir partinin varlığının da tartışmalı olduğunu belirterek, CHP'de tek adamcağız siyasetinin işlediğini söyledi.

EKONOMİ 25.01.2021, 12:07 26.01.2021, 10:44
Erdoğan'dan esnafa "kredi" müjdesi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul İl Başkanlığından, Uşak, Mersin ve Denizli İl Teşkilatlarının 7. Olağan Kongrelerine bağlanarak partililere hitap etti.

AK Parti'nin kurucusunun da sahibinin de lokomotifinin de bizatihi milletin ta kendisi olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sıkı çalışarak AK Parti'nin sadece Türkiye'nin son 18 senesinin değil, aynı zamanda Türkiye'nin geleceğinin de partisi olduğunu göstereceklerini ifade etti.

Türkiye'de Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan proje ve hizmetlerin tamamının katbekat fazlasını 18 senede yapmış olmaktan iftihar ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, fakat ana muhalefet kadrolarının ve aktörlerinin hiçbirinin AK Parti'yle hizmet ve eser siyaseti yarışına giremediğini vurguladı.

Türkiye'de CHP'ye ait bir siyaset bulunmadığını hatta CHP diye bir partinin olup olmadığının tartışmalı olduğunu kaydeden Recep Tayyip Erdoğan, CHP'de şu anda "tek adamcağız siyaseti" işlediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnaf ve sanatkarlara Halkbank tarafından kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021 ile 30 Haziran 2021 tarihleri arasında, 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitlerinin erteleneceği müjdesini verdi.

Yorumlar (0)