Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı

Erdoğan, "Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Milletimin günlük yaşamını olumsuz yönde etkileyen bütün sıkıntılarla mücadele edeceğiz." dedi.

EKONOMİ 23.05.2023, 21:45 24.05.2023, 17:02
Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı

AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda yurttaşlara hitap etti.



Ekonomi

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın toplam uzunluğu 405 kilometreye ulaştı. Bahse konu hattan komşu kentlerimiz de istifade edecek. Tokatlı ve Erzincanlı vatandaşlarımız da hızlı trenin yararını görecek. Hızlı trenin rahatlığını diğer kentlerimize değin götüreceğiz.

Azerbaycanlı kardeşlerimizle birlikte ulaşım altyapımızı daha da geliştireceğiz. Allah'ın izniyle bunu da sırf birilerine şirin gözükebilmek için Zengezur Koridoru'nu, Karabağ'ı yok sayan Kılıçdaroğlu'na karşın başaracağız.

Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Milletimin günlük yaşamını olumsuz yönde etkileyen bütün sıkıntılarla mücadele edeceğiz.

Türkiye'yi geçmişte nasıl her sene ortalama yüzde 5,5 oranında büyütmüşsek, 'Türkiye Yüzyılı' hedeflerine de yine bizler ulaştıracağız. İhracat, üretim, istihdam, yatırım ve cari fazla yoluyla Türkiye'yi büyütmeyi sürdüreceğiz. 



Siyaset


Muhalefet, nefret söylemlerinin üzerine üzerine gitmektense körüklemiştir. Hatalarını kabul etmek yerine bize oy veren 27 milyon kişiyi vatanı satmakla suçlamışlardır. Siyasi üsluplarını gün geçtikçe daha da çirkinleştirmişlerdir.

Kılıçdaroğlu, bir kaset kumpasıyla güya 'Gandi Kemal' denilerek başladığı siyasi yolculuğunu, böylelikle 'Nazi Kemal' olarak tamamlayacaktır. Bu densizliklerin, bu hakaretlerin hepsi, mağlup olacaklarını anlayanların son çırpınışlarıdır.

Ben Sayın Vladimir Putin ile görüşüyorum diye bay bay Kemal pek rahatsız olmuş. Diyor ki 'Batı'nın talimatlarına riayet ederim, Rusya'ya yaptırımı uygularım.' Sen siyasetten hiç ama hiç anlamıyorsun bay bay Kemal. Sen git yat. Siyaset dünyada bu şekilde yapılmaz.



Seçim

Sandıkta ortaya çıkan iradenin başımızın üstünde yeri var. Gönlümüz tabii ki bütün seçmenlerin güvenine ulaşmak ister. Fakat farklı tercihler yapan vatandaşlarımıza da kesinlikle hor bakmayız.

Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarımızla birlikte dayanışma içinde 'Türkiye Yüzyılı' vizyonunun inşasını kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz."

Yorumlar (0)