Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi müjdesi!

12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyeleri 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödenecek.

EKONOMİ 12.07.2020, 10:10
Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi müjdesi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz arasında ödeneceğini duyurdu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kurban Bayramı ikramiyelerinin SSK'lı emeklilere 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur'lu emeklilere ise 25-28 Temmuz tarihlerine arasında ödeneceğini açıkladı.

Emekli aylıklarıyla birlikte hesaplara yatacak

Yazılı açıklama yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıklarıyla birlikte banka hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşların Ağustos ayına ilişkin aylıklarının, Kurban Bayramı'na denk gelmesi sebebiyle Temmuz aylık farkının, Ağustos aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleriyle birlikte ödeneceğini bildiren Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bu  kapsamda Ziraat Bankasından her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz'da, 3. 4. ve 5. gününde aylıklarını alanlar da 29 Temmuz'da ödemelerin yapılacağını kaydetti. Bakan Selçuk, aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilere ise ödemelerin 28 Temmuz'da yapılacağını ifade etti.

Hayırlı bayramlar diledi

Çalışarak Türkiye'nin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, Türkiye'nin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilere ikramiyelerinin hayırlı olmasını dileyen Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, tüm emeklilere aileleriyle birlikte hayırlı bayramlar geçirmeleri dileğinde bulundu.

Yorumlar (0)