Elon Musk, en zengin üç insandan biri oldu!

Elon Musk'ın mal varlığı 115.4 milyar dolara çıktı. Böylece ünlü iş insanı, "dünyanın en zengin üçüncü insanı" unvanına sahip oldu. 

EKONOMİ 02.09.2020, 09:15
Elon Musk, en zengin üç insandan biri oldu!

Tüm dünyada etkisini gösteren yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle milyonlarca kişi işinden oldu. Aynı zamanda binlerce köklü şirket de pandeminin etkilerine dayanamayarak iflas etti. 

Bazı kişilerin serveti ise yeni tip koronavirüsün (Covid-19) ardından katlanarak arttı. O kişiler arasında Elon Musk da var.

Alınan bilgiye göre, SpaceX ve Tesla'nın CEO'su olan ünlü iş insanın mal varlığı arttı. 

Tesla hisselerinin 2020 itibarıyla ciddi derecede artış göstermesi üzerine Elon Musk, dünyanın en zengin insanları listesinde en üst sıralara çıktı. 

Elon Musk, geçtiğimiz hafta mal varlığı 100 milyar doları aşan kişiler arasında yer almıştı. 

Ünlü iş insanı, Tesla hisselerinin önemli ölçüde artmasıyla birlikte dünyanın en zenginleri listesinde üçüncü sıraya yerleşmeyi başardı. 

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, SpaceX ve Tesla'nın CEO'su olan Elon Musk'ın mal varlığı 115.4 milyar dolara fırladı.

ABD'li girişimci, 110.8 milyar dolarlık servete sahip olan Mark Zuckerberg'i geride bıraktı. "Dünyanın en zengin üçüncü insanı" olan Elon Musk, mal varlığının 87.8 milyar dolarını 2020 yılında elde etti. 

Yorumlar (0)