Dünya devlerinin temsilcisi Bursa'ya geliyor

Endüstriyel alanda birçok dünya devi markanın bölge bayiliğini ve Türkiye satış ve servis temsilciğini yapan Oriyon Şirketi, Bursa'ya geliyor.

EKONOMİ 23.10.2019, 10:25
Dünya devlerinin temsilcisi Bursa'ya geliyor

Elektrikli el aletlerinin dünya lideri Milwaukee markasının Big Red demo tırının Türkiye ayağındaki ikinci durağı Nilüfer Ticaret Merkezi’nde yer alan Milwaukee Güney Marmara bayii Oriyon olacak. Almanya’dan yola çıkan Milwaukee tırı 23-24 Ekim’de İstanbul’da, 25-26 Ekim’de ise Bursa’da olacak. Milwaukee tırı Eskişehir, Ankara, Antalya, Denizli ve son olarak İzmir ile Türkiye turunu tamamlayacak.

Otomotiv sektörü, enerji sektörü, mobilya sektörü, elektrik tesisatçılar, sıhhi tesisatçılar, reklamcılar, sanayi, inşaat firmaları, montaj içeren üretimdeki tüm sektörlerin elektrikli el aletlerindeki bir numaralı tercihi Milwaukee’nin demo tırı Bursa’ya geliyor.

25-26 Ekim’de Milwauke’nin Güney Marmara bölge temsilcisi Oriyon şirketinin önüne kurulacak tırda ilgili sektörlerin tüm paydaşları ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilecek.

Milwaukee, Europress, Edilgrappa, Atlas Copco, Hydr’am, Sava, ICS, Losberger, Tempest, Scorpe, Wacker Neuson gibi alanında dünya devi markaların bölge bayiliğini üstlenen Oriyon şirketinin Genel Müdürleri Levent Üstün ve Faruk Yalçınkayalı açıklamalarda bulundu.

Bursa’da 1996 yılında kurulan Oriyon’un serüvenini anlatan Oriyon Genel Müdürü Levent Üstün, “Oriyon Otomotiv Makina Endüstriyel Bakım ve Ürünleri Şirketi, endüstriyel hidrolik alanında ticaret hayatına başladı. 1998 ve 2000 yıllarında gerçekleştirdiği atılımlarla alanını genişleten Oriyon günümüzde ise; arama kurtarma ekipmanları, hidrolik ekipmanlar, elektrohidrolik ve bataryalı çelik halat, kesici aletler, tork anahtarları, cıvata gerdiriciler, el aletleri gibi bir çok ürünün alanında dünya lideri markaların bayiliğini yapmaktadır” diye konuştu.

Oriyon Genel Müdürü Levent Üstün, “Milwaukee tırı Almanya’dan yola çıktı. Türkiye’nin bir çok şehrinde ürünlerini sergileyecekler. Milwaukee tırının Bursa’da ki durağı 25-26 Ekimde’ Oriyon genel merkezinin önü olacak. Şirketimizi önünde açılacak olan tırda demo ürünler sergilenecek. Bursa’da ağır sanayinin tamamının sıklıkla tercih ettiği ve kullanmış olduğu ekipmanlar 25-26 Ekim’de burada sergilenecek. Elektrikli el aletlerinin tamamı tırın içerisinde yer alacak. Enerji, çimento, otomotiv, inşaat ve birçok sektörün gündelik hayatını kolaylaştıran irili ufaklı tüm firmaları yakından ilgilendiren dev buluşmaya herkesi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)