Doğal gaz desteğinde tarih belli oldu

Derya Yanık, doğal gaz desteğine dair tarih verdi. Bakan Yanık, "Programımız neredeyse şekillendi. Üzerinde çalışmalar yapmamız lazım. Allah'ın izniyle mart ayı gibi halkımıza ödemeleri yapmaya başlayacağız." dedi.

EKONOMİ 09.01.2022, 22:25 10.01.2022, 13:46
Doğal gaz desteğinde tarih belli oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Yanık, Sarıkamış Harekatı'nın 107'nci yılı sebebiyle Kars'a bağlı Sarıkamış ilçesinde gerçekleştirilen anma törenine iştirak ettik. 

Bakan Yanık, yurttaşlara yapılacak olan doğal gaz desteğine dair açıklamada bulundu.

"Mart gibi ödemelere başlayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda müjdesini verilen doğal gaz yardımları ile ilgili konuşan Bakan Yanık, "Programımız neredeyse şekillendi. Üzerinde çalışmalar yapmamız lazım. Allah'ın izniyle mart ayı gibi halkımıza ödemeleri yapmaya başlayacağız. Her yerleşim yerinde kömür kullanımı olmuyor. Hem vatandaşlara katkısı yönünden hem de çevre temizliği yönünden doğal gaz desteği üzerinde çalışıyoruz inşallah." sözlerini sarf etti. 

"Araştırmalara öncelik veriyoruz"

Çocuk profili araştırmalarına ilişkin de konuşan Yanık, "Bakanlık olarak faaliyet alanımızın tamamı için çalışmalar yapıyoruz. Araştırmalara öncelik veriyor ve o araştırmaların neticelerine bakarak hizmet kitlemizin gereksinimlerine göre politikalar geliştirmeye çalışıyoruz. Bu sene içinde Türkiye geneli çocuk araştırması, Türkiye geneli ergen profili araştırması ve Türkiye geneli aile araştırması gerçekleştireceğiz. Tüm bunlara bakıldığında çocuk, genç ve aile yapısı çerçevesinde genel bir resim çizmiş olacağız." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)