Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tarım Kredi marketlerinin sayısı 3 bine çıkıyor

Kütahya’da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi market sayısının 3 bine çıkarılacağını duyurdu. 

EKONOMİ 29.08.2022, 16:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tarım Kredi marketlerinin sayısı 3 bine çıkıyor

Kütahya’da gerçekleştirilen “30 Ağustos Büyük Zafer’in 100’üncü Yılı Etkinlikleri ve Toplu Açılış Töreni”nde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi marketleri ile ilgili önemli bir bilgiyi kamuoyu ile paylaştı. Erdoğan, kısa süre önce birçok üründe indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi market sayısının 3 bine çıkarılacağını açıkladı. 

“Türkiye, bu küresel ekonomik fırtınadan en az hasarla çıkacaktır”

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri sayesinde vatandaşların birçok ürünü ucuza almaya başladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu marketlerimiz sayesinde artık ürünleri ucuza satmaya başladık. Bu durmayacak, bu şekilde artarak devam edecek. Şu an 1300 Tarım Kredi marketimiz var. Bunu çok hızlı bir şekilde 3 bine çıkartacağız. Vatandaşlarımız, bu marketlerimizden ucuz fiyatlarla ürünlerini almaya devam edecekler. Türkiye, bu küresel ekonomik fırtınadan en az hasarla çıkacaktır” şeklinde konuştu. 

“Yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen, hedeflerimizi bir bir hayata geçirdik”

Yılbaşından sonra ekonomide olumlu yansımalar beklediklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen, hedeflerimizi bir bir hayata geçirdik. Eksiklerimizi de hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. 2053 vizyonumuzu oluşturuyoruz. 2071 idealimiz ile içinde bulunduğumuz yüzyılı Türkiye’nin asrı haline getirmekte kararlıyız” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)