Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 ay için kısa çalışma ödeneği müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, turizm sektörü temsilcilerini kabul ettiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “kısa çalışma ödeneği” hakkında da açıklama yaptı. 

EKONOMİ 21.04.2021, 16:36 22.04.2021, 12:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  3 ay için kısa çalışma ödeneği müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Turizm Haftası” münasebetiyle turizm sektöründen temsilcileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı. Yaklaşan yaz sezonu, Sağlık Bakanlığınca tatil mekanlarında uygulanan kurallar, Covid-19 salgınının turizm sektörüne yansıması konularının konuşulacağı bilinen bu toplantı sonrasında açıklama yapıldı.

Yapılan toplantı sonrasında basına değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Sektörle ilgili sorunları ve temsilcilerimizin beklentilerini konuştuk. Gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında sektörü nasıl daha ileri götürebileceğimize dair konuşmalar yaptık.” şeklinde konuştu.



Kısa çalışma ödeneği müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletin Evi’nde gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Kısa çalışma ödeneğini uzatma kararı aldık. Bu uzatma nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde uygulanacak. Turizm sektöründe uyguladığımız KDV indirimleri de haziran sonuna kadar devam edecek. Bu adımların vatandaşlarımız için faydalı olacağı konusunda karar kıldık.” 

Yorumlar (0)