Çamlıca Kulesi ziyarete açıldı: İşte giriş ücreti

İstanbul'daki en yüksek yapı olan Çamlıca Kulesi, yerli ve yabancı misafirlerine kapılarını açtı.

EKONOMİ 01.06.2021, 18:57 02.06.2021, 16:11
Çamlıca Kulesi ziyarete açıldı: İşte giriş ücreti

Kulenin ilk misafirleri Kenan Ayvaz ve ailesi oldu. Ayvaz ailesi, kulenin seyir terasından muhteşem İstanbul manzarasını seyretti ve kuleye ilişkin olarak yetkililerden bilgi aldı. Aileye, ilk ziyaretçi olmaları sebebi ile hediye takdim edildi.

"Herkese anlatacağım"

Kenan Ayvaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Çamlıca Kulesi'ni ziyaret etmek için sabah Bolu'dan geldiklerini dile getirerek, "Bir hafta evvel de Almanya'dan gelmiştik. An itibarıyla kelebek gibi uçuyorum. Havadayız, kendimi gökyüzünde hissediyorum. Böyle muazzam bir eseri herkesin görmesini isterim. İlk ziyaretçi olacağımızı düşünmüyorduk. Oğlum buraya gelmeyi çok istiyordu ve sabah direkt olarak buraya geldik. İlk misafir olmak bizim için de büyük bir sürpriz oldu. Hayatımız boyunca bu anı hiç unutmayacağız. Almanya'ya döndüğümde herkese harika bir eser olduğunu söyleyeceğim." sözlerini sarf etti.

"Pazar günü dışında tüm günlerde ziyaretçilerimizi ağırlayacağız"

PTT Kule AŞ Genel Müdürü Ahmet Selami Söğüt, şöyle konuştu:

"Pazar günü dışında tüm günlerde ziyaretçilerimizi ağırlayacağız. Yurttaşlarımız için indirimli bilet ve tam bilet olacak biçimde iki tip ücretlendirmemiz mevcut. Tam ücretimiz 60 lira, indirimli ücretimiz ise 30 lira olarak sunulmaktadır. Kulemize ulaşmak isteyen yurttaşlarımız toplu ulaşım olanaklarını kullanabilirler. Metrolardan ve değişik güzergahlardan yurttaşlarımızı buraya taşımakla ilgili iki güzergah oluşturduk. Güzergahımızdan biri, Çamlıca Camisi'nden başlayan güzergahla kulemize kadar ulaşıyor. İkincisi ise Acıbadem ve Altunizade metrodan vatandaşlarımızı kulemize taşımak."

Yorumlar (0)