Bitcoin ne kadar ? 20 Kasım 2020 Kripto Para Piyasası

Bitcoin'de boğa piyasası devam ediyor. Dün 18.466 $ ile tarihi rekoruna bir adım daha yaklaşan Bitcoin 20 Kasım 2020 itibariyle 18.000 $ seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.

EKONOMİ 20.11.2020, 00:51 20.11.2020, 11:35
Bitcoin ne kadar ? 20 Kasım 2020 Kripto Para Piyasası

Bitcoin Eylül ayından bu yana soluksuz yükselirken, altcoin piyasası artan bitcoin dominance seviyesiyle geride kalmıştı.Kripto para piyasasında durumlar nasıl? detaylar haberimizde
 

Altcoin tarafında durumlar nasıl ?

Altcoinler yükselişe sonradan katılsa da en yüksek işlem hacimli altcoinler olan ETC, LTC, BCH ve XRP piyasayı yakalamış gözüküyor.Kripto para piyasasında yaşanan olumlu gelişmeler sebebiyle altcoinler de yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Bitcoin dominance ne durumda ?

Bitcoin dominance kısaca Bitcoin'in diğer kripto paralara karşı baskınlığını ifade eden bir terimdir. Dominance seviyesi yükseldikçe altcoinler üzerindeki baskı artmış ve altcoinler boğa piyasasında tepkisiz kalmıştı.Daha sonra gevşeyen dominance seviyesinin etkisiyle yükselişe altcoinler de dahil olmuştu.

Kripto paralar neden yükseliyor ?


Avrupa ve Amerika da şirketler kripto paralara olan güvenlerini sürekli ifade ediyor hatta JP Morgan bile... JP Morgan'ın CEO'su Jamie Dimon 2017 yılında Kripto Para piyasasını tamamen sahtekarlık olarak tanımlamıştı. Ancak Ekim ayında, yatırım bankası kripto paralarla ilgili yaptığı açıklamalarda Bitcoin'in uzun vadeli ve stratejik geleceğine inandığını belirtti.Bunun yanında Mayıs ayındaki Bitcoin halving (blok yarılanması) son derece etkili oldu. Bitcoin elde etme zorluğu anlamına gelen blok yarılanması Bitcoin arzının azalarak fiyatların yükselmesine destek oldu.
Bitcoin fiyatlarında yükseliş devam eder mi ? 100.000 $ imkansız hedef mi ?
Birçok yatırımcı bu sorunu cevabını merak ediyor.Bazı analistler ise tarih bile vermeye başlamış gözüküyor.Usta kripto para analisti Dawe The Wave 2023 kapanmadan Bitcoin fiyatlarının 100.000 dolar seviyesini bulacağını iddia etti.
Bitcoin fiyatlarındaki sihirli rakam ise 20.000 dolar seviyesi olarak gözüküyor.Bitcoin’in 2017 yılındaki zirvesine kadar yükselişe devam etmesi bekleniyor.Bitcoin eğer zirveyi geçerse gözünü daha yükseklere dikebilir.

Yorumlar (0)