Bir banka daha konutta faizleri indirdi!

Akbank, konut kredisi faiz oranlarını aşağı çektiğini duyurdu.

EKONOMİ 04.12.2019, 11:21 04.12.2019, 11:22
Bir banka daha konutta faizleri indirdi!

Akbank, konut kredisinde faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmadan yüzde 0,99'a indirdiğini bildirdi. 

Banka tarafından yapılan açıklamada, Akbank'ın tüm vade ve tutarlarda aylık yüzde 0,99'luk avantajlı faiz oranıyla, müşterilerin talep ve tercihlerine göre uygun ödeme seçeneklerini sunduğu kaydedildi. 

Söz konusu açıklamada Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz'un görüşlerine de yer verildi.

"Kira öder gibi kredi taksiti ödeyecekler"

Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını, müşterilerine en uygun şartlarla ve kaliteli hizmet anlayışıyla karşıladığını ifade eden Oğuz, şunları söyledi:

"Müşterilerimize kira öder gibi, kredi taksiti ödeyerek hayallerindeki eve sahip olma imkanı sunabilmekten mutluluk duyuyoruz. Bugünden itibaren vade ve tutar ayırmaksızın konut kredisi faiz oranımızı yüzde yüzde 0,99'a çektik." 

Oğuz, ülke ekonomisindeki ivmelenmenin sürmesi için Akbank’ın çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek, "Ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilerimize en iyi koşulları sunmanın sevincini yaşıyoruz. Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından izlemeyi sürdürerek, avantajlı ürün ve hizmetleri sektörle buluşturmaya, müşterilerimize en doğru hizmeti vermeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu. 

Yorumlar (0)