Big Para

Big para anlık veri konusunda ziyaretçilere geniş içerik sunar. Buna göre borsa, döviz, altın, faizler, viop ve varyant, analiz, BES, kobi, kripto paralar sitede yer alan temel kategorilerdir.

EKONOMİ 15.06.2020, 23:26
Big Para

Finans sektörüne ve özellikle yatırımlara olan ilginin artmasıyla birlikte buna imkan sağlayan internet siteleri de giderek popüler hale gelmiştir. Big para da bunlardan biri olup Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık Anonim Şirketi iştiraki olarak hizmet vermektedir. Hem finans alanında bilgi alışverişi yapmak hem de kredileri karşılaştırmak için bu site en doğru adres olacaktır. Tek bir tıkla bankaların kredi faiz oranları, vade seçenekleri, taksitleri gibi bilgilere ulaşılabilir. Üstelik aynı anda tüm bankalara ait verileri görebilmek mümkündür. Bu karşılaştırma sonucunda tercih edilen bankaya da big para aracılığıyla başvurmak mümkündür. Tüm işlemlerin yasalara ve standartlara uygun şekilde yapılması ziyaretçilerin yararına olmaktadır.

Big Para İle Hangi Verilere Ulaşılabilir?

Big para anlık veri konusunda ziyaretçilere geniş içerik sunar. Buna göre borsa, döviz, altın, faizler, viop ve varyant, analiz, BES, kobi, kripto paralar sitede yer alan temel kategorilerdir. Bunların yanı sıra artan azalanlar, dolar ne kadar, euro ne kadar, hisse fiyatları, otomatik al sat gibi kısayollar da mevcuttur. Canlı borsa verilerinin takip edilebileceği ekrana sahip olan Big para sosyal platformlar aracılığıyla da hizmet vermektedir. Bu platformlar sayesinde finans sektörü ile ilgili tüm gelişmelere anında ulaşmak mümkündür.

Big Para’ya Nasıl Kayıt Olunur?

Big para internet sitesi üyelik için herhangi bir ücret ödemeye gerek yoktur. Siteye kayıt olmak için sağ üst köşede yer alan üye ol butonuna tıklanarak birkaç saniye içerisinde üyelik işlemleri gerçekleştirilir. Sorunsuz üyelik için formda yer alan adı, soyadı, e posta adresi ve şifre bilgilerinin eksiksiz şekilde doldurulması gerekir. Üyelik tamamlandıktan sonra e posta adresi ve şifre bilgileri ile sisteme giriş yapılabilir. Üye olduktan sonra takip edilen hisselere gerçek zamanlı ulaşmak mümkün olacaktır.

Yorumlar (0)