Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı süresince KGM işletmesindeki tüm köprü ve otoyollardan geçişlerin ücretsiz olacağını açıkladı.

EKONOMİ 12.07.2021, 20:38 13.07.2021, 15:20
Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. 

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) işletmesindeki köprü ve otoyollardan geçişin Kurban Bayramı süresince ücretsiz olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözleri sarf etti:

"Şimdi Niğde-Ankara akıllı otoyolunu kullanan vatandaşlarıma bir müjde vermek istiyorum. Artık bahse konu otoyolda sürücülerimiz arabalarıyla yüzde 20, minibüs, kamyon, yolcu otobüsü ve tırlar da yüzde 40 indirimli olarak seyahat edebilecek.

Cuma gece yarısı başlıyor

16 Temmuz Cuma gece yarısı devreye girecek olan bu indirimin Türkiye'ye ve otoyolumuzu kullanan sürücülerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesinde olan otoyollar ve köprülerde bayram sebebi ile uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır."

Yorumlar (0)