Başkent Market’te vatandaşa “indirimli” Ramazan sürprizi

ABB, vatandaşların sağlıklı ve ucuz ete ulaşabilmesi için Ramazan ayında “uygun fiyatlı et” satışı başlattı. Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği indirimler Halk Ekmek Fabrikası, 4 Başkent Market Şubesi ve 5 Fabrika Satış Mağazası bünyesinde Ramazan sonuna kadar geçerli olacak. İndirim, kuşbaşı et ve kıyma satışlarında sürdürülüyor.

EKONOMİ 03.04.2022, 11:01 04.04.2022, 09:56
Başkent Market’te vatandaşa “indirimli” Ramazan sürprizi

Uygun fiyat, sağlıklı ve hijyenik yiyecek politikasını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin Ramazan ayında indirimli ete sahip olmasını sağlıyor. Halk Ekmek Fabrikası ve Başkent Marketlerde bu ay boyunca geçerli olacak indirimler 10 farklı markette satışa çıktı. Yarım ve birer kiloluk paketler halinde satılan kuşbaşı et ve kıymalar, Başkentlileri oldukça memnun etti.



Ankaralılardan Ramazan indirimine yoğun ilgi

1 Nisan 2022 itibarıyla başlayan Ramazan indirimi, üçüncü gününde bile Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Zincir marketlere göre daha uygun fiyatla satılan et hakkında konuşan Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski Ramazan, şunları aktardı: “5 fabrika Satış Mağazası ile 4 Başkent Market Şubesinde kıyma ve kuşbaşı etin uygun fiyatlı olarak satışı başladı. Etlerimizin hepsi, Ankara’nın ilçelerindeki üretici kooperatiflerde hijyenik koşullarda temin edildi. Etlerin tamamı yüzde 100 yerli kesim dana eti.”



Yorumlar (0)