Bakan Şimşek açıkladı: Acil önceliğimiz...

Mehmet Şimşek, "Acil önceliğimiz, ekibimizi kuvvetlendirmek ve güvenilir bir program hazırlamak." açıklamasında bulundu.

EKONOMİ 07.06.2023, 19:06
Bakan Şimşek açıkladı: Acil önceliğimiz...

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, "Global ve yerel zorluklar arasında yol kat ederken, öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayanan politika oluşturma taahhüdümüzü bir defa daha teyit ediyoruz. Acil önceliğimiz, ekibimizi kuvvetlendirmek ve güvenilir bir program hazırlamak." dedi.



İngilizce paylaşımda bulundu

Bakan Şimşek, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden İngilizce paylaşımda bulundu.

Beş senelik bir aranın akabinde Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin etme ayrıcalığını ve onurunu yaşadığını belirten Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak millete hizmet etme sorumluluğunu, kendisine verdiğinden dolayı Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ettiğini vurguladı.

"Acil önceliğimiz..."

Şimşek, daha dirençli ve müreffeh bir Türkiye'yi oluşturmak amacıyla yol gösterici ilkelerin öngörülebilirlik, hesap verebilirlik, istikrarlılık ve şeffaflık olacağının altını çizerek, şu yorumda bulundu:

"Global ve yerel zorluklar arasında yol kat ederken, öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayanan politika oluşturma taahhüdümüzü bir defa daha teyit ediyoruz. Hızlı düzeltmeler veyahut kısa yollar olmasa da özverimizin, bilgimizin ve tecrübemizin önümüzdeki potansiyel engellerin bir bir üstesinden gelmemiz hususunda yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Acil önceliğimiz, ekibimizi kuvvetlendirmek ve güvenilir bir program hazırlamak."

Yorumlar (0)