Bakan Elvan: 2021 yılı reformlar yılı olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Ekonomik Reform" çalışmalarında sona gelindiğini belirterek,  "2021 yılı reformlar yılı olacak" dedi.

EKONOMİ 25.02.2021, 09:39 25.02.2021, 10:15 Hanife
Bakan Elvan: 2021 yılı reformlar yılı olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirilen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde yeni "Ekonomik Reform" paketine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Erdoğan açıklamasında, yeni sivil bir anayasasını hep birlikte hazırlanması ile Türkiye’nin darbe anayasasının yönetiminden kurtulup, 2023 vizyonuna kavuşacağını belirtmişti. Erdoğan önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacaklarını belirterek, bir sonraki haftaya da ekonomik reform paketini açıklayacaklarını kaydetmişti.

Bakan Elvan: Çalışmalarımızda sona geldik

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’da bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Makroekonomik İstikrar Politikalarını ve Yapısal Politikaları içeren "Ekonomik Reform" çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, reform politikalarının detaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Mart ayının ikinci haftasında kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

Bakan Elvan paylaşımına “2021 yılı reformlar yılı olacak.” diye de ekledi.
 

Yorumlar (0)