Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge müjdesi!

Milyonlarca vatandaşın uzun bir süredir olumlu haber beklediği 3600 ek gösterge konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den heyecanlandıran açıklama geldi. Bu konuda çalışmaların son aşamada olduğunu vurgulayan Bakan Bilgin, “Hedefimiz Mayıs ayı gibi bu konuyu meclisimize taşıyabilmek” ifadelerini kullandı. 

EKONOMİ 04.04.2022, 13:14 04.04.2022, 17:08
Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge müjdesi!

Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge konusunda titiz bir çalışma süreci yürüttüklerini vurgulayan Bakan Bilgin, “Artık bu çalışmaları da tamamlamak üzereyiz. Son aşamadayız. İnşallah en kısa sürede eksik bölümleri de tamamlayıp bunu meclisimizin takdirine sunmak istiyoruz. Hedefimiz Mayıs ayı gibi bu konuyu meclisimize taşıyabilmek” şeklinde konuştu. 

“Asgari ücrette rakamları tarihi seviyelere çıkardık”

İşçi kesimini enflasyona ezdirmemek için çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Bakan Bilgin, “İşçilerimizi her türlü olumsuz ekonomik koşula ve enflasyona karşı korumak bizim en önemli sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Herkesin bildiği gibi bu konuda çok büyük ve önemli adımlar attık. Asgari ücrette rakamları tarihi seviyelere çıkardık. Bunlar çok önemli düzenlemeler olarak tarihe geçti. Bizler asgari ücretteki bu yüzde 50’lik artışı yaptığımızda enflasyonun oranı yüzde 36’ydı. Böylesine büyük adımları atarak işçimizin yanında olduk” dedi. 

Yorumlar (0)