Amazon'da en popüler ürünler, bebek bezi ve kitap setleri

Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott, şu anda Amazon.com.tr'de en popüler ürünlerin kitap setleri ve bebek bezi olduğunu belirterek, "Satılan ilk ürün bir oyun hamuru, en uzağa teslim edilen ürün ise Hakkari'ye teslim edilen tripod." dedi

EKONOMİ 20.11.2019, 15:27 20.11.2019, 15:35
Amazon'da en popüler ürünler, bebek bezi ve kitap setleri

Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott, "Beklenen Cuma" kampanyasına ilişkin düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin çok genç bir nüfusa sahip olduğunu vurguladı.

"Türkiye'de başlattığımız bir yıldan bu yana Türkiye'deki deneyimimizden çok memnunuz. Türk tüketicileri ile çalışarak da çok şey öğrendik" şeklinde açıklama yapan Marriott, "Amazon'un Türkiye ile ilgili planları uzun vadeli planlar. Burada oluşturduğumuz iş kapasitesinin 30 yıl süreceğini umuyoruz. Bu ülkede uzun vadeli planlar yapıyoruz. Çünkü Türkiye'deki genç nüfusun büyük bir potansiyeli var." dedi. 

Amazon'un ayrıca Türkiye'ye de katkı sağladığını belirten Marriott, Amazon'un Türkiye'de 300'den fazla çalışanı olduğunu ve Türk KOBİ'lere sadece Avrupa'ya değil, tüm dünyaya satış yapma imkanı sağladıklarını ifade etti.

Amazon.com.tr'nin 26 Kasım-2 Aralık'taki "Beklenen Cuma" indirimlerine de değinen Marriott, şunları kaydetti:

"Tüketicilerimiz için yılın bu zamanında tasarruf etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Türkiye'deki müşterilerimizi ikinci Beklenen Cuma indirim kampanyamızla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. 7 gün sürecek indirim kampanyası boyunca her gün farklı ürünlerde yüzde 70'e varan indirimler sunacağız. Müşterilerimiz, çok geniş kapsamdaki çeşitli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşacak ve ihtiyaçları olan her şeyi şimdiden depolama imkanı yakalayacak." 

Yorumlar (0)