AK Parti’den emekliye zam açıklaması

En az verilecek emekli maaşının 7 bin 500 TL’ye yükseltilmesine dair açıklamada bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Bu konuda AK Parti olarak ön çalışmayı sağlıyoruz. İlerleyen haftalarda ise bu durumun yasalaşacağını düşünüyoruz" dedi.

EKONOMİ 23.03.2023, 16:11
AK Parti’den emekliye zam açıklaması

Dün en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olacağına dair açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından farklı bir ifade de AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan geldi.

İlk açıklama geldi

Emekli vatandaşlar tarafından merakla beklenen haberin ardından ayrıntılar merak edilmeye başladı. Konu ile ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu şu açıklamada bulundu: “Bu konuda AK Parti olarak ön çalışmayı sağlıyoruz. İlerleyen haftalarda ise bu durumun yasalaşacağını düşünüyoruz.”

Geçici işçiler konusunda son viraja girildiğini ifade eden Akbaşoğlu, "Kalıcı işçi konusunda çalışmaları genel kurulda ele almayı düşünüyoruz” dedi. Bu noktada ilerleyen haftalarda hem kalıcı işçi hem de emekli maaşları ile ilgili düzenlemenin faaliyete sokulacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)