564 personel ilanı, Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan kamu personeli personel ilanlarıyla birçok branşta 564 kişinin istihdam edileceği açıklandı. Personel alımları; Danıştay, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Devlet Su İşleri, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı gibi kurumlara yönelik yapılacak.

EKONOMİ 30.12.2021, 13:01 31.12.2021, 10:22
564 personel ilanı, Resmi Gazete'de

Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de, birçok kamu personel ilanı yer aldı. Bu ilanlara göre, devletin birçok kurumuna 564 personel alımının yapılacağı açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığına 136 personel

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılacak olan sözlü sınav sonuçlarına bakılarak, taşra teşkilatında istihdam edilmek amacıyla 65 avukat, merkez teşkilatında değerlendirilecek olan 33 muhasebe ve maliye büro personeli, 5 güvenlik ve koruma görevlisi, 5 adalet büro personeli, 13 destek personeli ile 15 tekniker alınacak. Adaylar söz konusu pozisyonlara yönelik başvurularını, 10-21 Ocak arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin internet adresinden yapabilecek. 

250 Defterdar uzmanı ilanı

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın taşra teşkilatında defterdarlık uzman yardımcısı pozisyonlarına ise sözlü sınav ile 250 personel ataması yapılacak. 31 Ocak-11 Şubat arasında başvuruların arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin internet adresinden alınacağı açıklandı.

Danıştay'a 5 personel ilanı

Danıştay Başkanlığı, yapılacak olan sözlü sınav sonucuyla hizmetli kadrosuna 5 personel alımı yapacak.

Başvurular, 10-20 Ocak arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin internet adresinden yapılabilecek.

Savunma Sanayii Başkanlığı’na 10 personel

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, sözlü sınav aracılığıyla bazı mühendis pozisyonları ile iktisat/işletme, uluslararası ilişkiler ve hukuk mezunları arasından savunma sanayii uzman yardımcısı pozisyonlarına 10 alım yapılacak. 8-22 Mart arasında başvurular, Savunma Sanayii Başkanlığının internet adresinden alınacak.

Göç İdaresine 35 personel

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, sözlü ve yazılı sınav sonucuyla, taşra teşkilatında boş pozisyonlara, 35 il göç uzman yardımcısı alacak. Söz konusu pozisyona yönelik başvuru, 31 Aralık-9 Ocak arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin internet adresinden alınacak.

DSİ’ye birçok alanda 70 personel alımı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan uygulamalı sınav sonucu kapsamında, 11 inşaat mühendisi,  7 meteoroloji mühendisi, 3 elektrik-elektronik ya da  elektrik mühendisi mühendisi, 13 makina mühendisi, 21 fotogrametri ve jeodezi mühendisi,  harita mühendisi ya da geomatik mühendisi, 4 ziraat mühendisi, 4 jeofizik mühendisi,  4 jeoloji ya da hidrojeoloji mühendisi, 1 bilgisayar veya yazılım mühendisi, 1 orman mühendisi, 1 maden mühendisi olmak üzere 70 mühendis alınacak. Başvurular 17-28 Ocak arasında elektronik olarak Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü adresindeki başvuru bölümünden yapılacak.

SBÜ'ye personel alımı

Sağlık Bilimleri Üniversitesinin, Ankara Gülhane Külliyesi ve İstanbul Hamidiye Külliyesi’ndeki birimlerinde görevlendirilmek üzere; sözleşmeli 25 temizlik personeli ve 33 güvenlik ve koruma görevlisi alınacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitenin adresinde bulunan başvuru talep formunu doldurup, çıktısı ile birlikte talep edilen belgelerle beraber 15 gün içinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına teslim edecek. İstanbul'u seçmek isteyenlerin, Hamidiye Külliyesi'ne, Ankara'yı tercih etmek isteyenlerin ise şahsen Gülhane Külliyesi'ne başvurmaları gerekecek. Adaylar yalnızca tek bir unvan için başvuruda bulunabilecek. Birden çok ilan numarası ile yapılan başvurular geçersiz kabul edilecek.

Yorumlar (0)