Ziya Selçuk'tan velilere çağrı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim için "tedbir" çağrısında bulundu.

EĞİTİM 08.10.2020, 14:43 09.10.2020, 16:30
Ziya Selçuk'tan velilere çağrı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Covid-19'a (yeni tip koronavirüs) ilişkin, vaka sayılarının eğitimi doğrudan etkilediğini belirterek, velilere, "Lüften evlatlarımız için maske ve sosyal mesafe..." uyarısında bulunarak, çocuklarını sıkça maske ve sosyal mesafe konularında hatırlatmalarda bulunmalarını, hijyenleri için alınabilecek şahsi önlemleri almalarını istedi. 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 5 sınıf seviyesinin daha 12 Ekim 2020 tarihi itibarıyla yüz yüze eğitime gireceğini anımsatarak, okullarda idareler olarak gerekli hijyen tedbirlerinin düzenli olarak alındığını, okulların bu bağlamda güvenli olduğunu ancak öğrencinin okul dışında da temizlik, maske ve sosyal mesafe gibi tedbirlerine uymasının son derece önem arz ettiğini belirtti.

Saece öğrencilerin değil, dışarıda herkesin gerekli özeni göstermesi ve tedbirleri alması gerektiğini kaydeden Milli Eğitim Bakanı Selçuk, vaka sayılarının eğitimi doğrudan etkilediğini ifade ederek, "Lütfen evlatlarımız için maske, mesafe..." ifadelerini kullandı.

Velilere davette bulundu 

Diğer taraftan Milli Eğtiim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı bir başka bilgilendirme paylaşımında ise, velilerle sağlıklı iletişim için çok sayıda içerik hazırladıklarını ifade etti. Ziya Selçuk, velilerin sosyal hayattaki yükümlülüklerini dikkate alarak, yürürken, arabada giderken, iş yaparken dinlenebilmesi için "Bizden Veli Kuşağı"nın podcast olarak yayında olduğu bilgisini paylaştı.

Bakan Ziya Selçuk ayrıca "Kriz Dönemlerinde Anne Babalık" konusunda gerçekleştirdiği konuşmanın linkini de paylaşımına ekledi ve tüm velileri, bu konudaki konuşmalarını dinleme ricasında bulundu. 

Yorumlar (0)