Studyexpo Yurtdışı Lise ve Üniversiteler Fuarı 2019 başladı

Dünyanın farklı ülkelerinden eğitim kurumlarının Türk öğrenciler ile buluştuğu StudyExpo Yurtdışı Lise ve Üniversiteler Fuarı 2019 İstanbul'da başladı.

EĞİTİM 16.11.2019, 17:38 16.11.2019, 17:46
Studyexpo Yurtdışı Lise ve Üniversiteler Fuarı 2019 başladı

Türkiye'nin ilk konsept yurt dışı eğitim fuarına ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Avustralya, İsviçre, İspanya, Almanya, Finlandiya ve Malezya'dan 50'yi aşkın eğitim kurumunun temsilcileri katıldı.

Kurum temsilcileri, fuara gelen öğrencilere ve ailelerine yurt dışındaki eğitim programları ve imkanlarıyla ilgili bilgi verdi.

StudyExpo Yönetim Kurulu Başkanı Eren Göker, açılış konuşmasında, eğitim masraflarının Türkiye'de ve yurt dışında hemen hemen aynı olduğunu söyledi. Göker, yurt dışındaki okulların öğrencilere ayrıca konaklama ve burs imkanının yanında kısmi zamanlı çalışma olanağı da sunduğunu, bunun öğrenci ve ailelerinin yurt dışında eğitimi tercihte en önemli nedenlerin başında geldiğini kaydetti.

Yarın sona erecek fuar, 19 Kasım'da Ankara'da, 21 Kasım'da İzmir'de de düzenleneceği belirtilirken, katılım davetiyelerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)