ÖSYM, beklenen ALES kararını açıkladı

ÖSYM, bu hafta sonu pazar günü yapılması planlanan 2021-ALES/1 sınavının planlandığı gibi bu pazar günü yapılacağını ve sınavın ertelenmeyeceğini açıkladı.

EĞİTİM 27.04.2021, 17:59 28.04.2021, 12:13
ÖSYM, beklenen ALES kararını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, dün Kabine Toplantısında açıkladığı tam kapanma kararlarının ardından, bu hafta sonu pazar günü yapılacağı açıklanan ALES sınavına ilişkin ÖSYM’den açıklama geldi. 

“ALES ertelenmedi”

Dün açıklanan tam kapanma kararlarının ardından 2 Mayıs tarihinde yapılacak ALES/1 sınavı için gözler, ÖSYM’ye çevrilmişti.

Tam kapanma kararlarından sonra ÖSYM’den, ALES sınavına ilişkin bir açıklama bekleyen sınav adaylarının beklediği açıklama bugün yapıldı.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, sınavın daha önce planlandığı gibi 2 Mayıs Pazar günü yapılacağını ve sınavın ertelenmeyeceğini açıkladı.

ÖSYM’nin açıklamasında, İçişleri Bakanlığının Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi çerçevesinde, 2 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2021- ALES/1’e katılacak adayların, sınav belgelerini bulundurmak kaydıyla sınav günü uygulanacak sokağa çıkma yasağından muaf tutulacakları açıklandı.

Yorumlar (0)