Niğde’de fedakar öğretmenler el birliğiyle okullarını yepyeni yaptı

Uzaktan eğitim döneminde Niğde Nazmiye Pınar İlkokulu personeli okulu baştan aşağı yenileyerek yepyeni yaptı.

EĞİTİM 01.02.2021, 16:21 02.02.2021, 13:13
Niğde’de fedakar öğretmenler el birliğiyle okullarını yepyeni yaptı

Niğde Çamardı’da yer alan Nazmiye Pınar İlkokulu personeli pandemi zamanında uzaktan eğitimden dolayı boş kalan okulu baştan aşağıya yeniledi.

Görevliler okulun bir kısmını atölyeye çevirdi ve 250 öğrencisi olan okulun sınıflarını boyadı, hasarlı sıralarını onardı.

Atıl bir şekilde duran masalar ve sıralar öğrencilerin mesafeli bir şekilde oturabilmesi için tekli hale getirildi ve rengarenk boyandı. Personel, okulun ihtiyacı olan eksikleri el birliğiyle giderdi ve okula yepyeni bir görünüm kazandırdı.

Okul Müdürü: Çocuklarımıza sürpriz yapmak istedik

Pandemiden ötürü çocukların okula döndükleri zaman daha iyi bir ortamda eğitim almalarını hedeflediklerini ifade eden Okul Müdürü Ali İhsan Yıldızeli, “Öğrencilerimizi uzaktan eğitim sebebiyle evlerine göndermenin ardından düşündük ve boş durmaktansa çocuklarımıza sürprizde bulunmak istedik. Bazı büyük okullarda tekli sıralara geçildiğini duyduk ve arkadaşlarla konuşup sıraları kestik, kaynak yaptık. Yetenekli arkadaşlarımız var sağ olsunlar hiçbir maliyet olmadan sıralarımızı tekleştirdik ve okulun tamamını elden geçirdik. Çocuklarımız inşallah çok daha iyi bir ortamda eğitim görecekler.” dedi.

Yorumlar (0)