Morpa Kampüs'te Neler Var?

Morpa Kampüs, daha çok öğrencinin faydalanabilmesi için 15 Haziran 2020’ye kadar olmak koşuluyla, üyelik ücretini yüzde 20 indirdi.

EĞİTİM 08.06.2020, 22:54 08.06.2020, 22:57
Morpa Kampüs'te Neler Var?

Şimdi Üye Olun İndirimden Faydalanın

Morpa Kampüs’e öğrenci olarak üye olmanız durumunda, üyelik süreniz 1 yıldır. Üyeliğiniz üye olduğunuz tarihte başlar ve Ağustos ayında bir sonraki sınıfa otomatik olarak geçer. Sitede ilköğretim 1. Sınıftan başlayıp 8. Sınıfa kadar olan MEB müfredatında olan tüm ders içerikleri yer almaktadır. Morpa Kampüs, daha çok öğrencinin faydalanabilmesi için 15 Haziran 2020’ye kadar olmak koşuluyla, üyelik ücretini yüzde 20 indirdi. Morpa Kampüs’te sadece öğrenciler değil, öğretmenler, veliler, okul yöneticileri de üye olabilirler.

Site hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak adına, daha önce Morpa Kültür Yayınları’ndan herhangi bir kitap almışsanız, kitabın ISBN numarasıyla ’deneme üyeliğinizi’ başlatabilirsiniz. Ödemelerinizi havale, kredi kartı ile ödeme, kapıda ödeme seçenekleriyle yapabilirsiniz. Morpa Kampüs’e üye olduğunuz taktirde, www.morpastore.com sitesinden yaptığınız alışverişlerinizde yüzde 20 indirim oranı elde edeceksiniz.

Sitede Neler Var?

Öğrencilerimizin derslerini başarmaları için her yolu denedik. Konu anlatımlarına ilave olarak interaktif öğrenme ekranları hazırladık. Bilgilerin pekiştirilmesi için, elde edilen bilginin günlük yaşamda ne şekilde kullanılacağını da anlatıyoruz. Böylece öğrencilerimiz öğrendiği bilgileri kolaylıkla pekiştirme olanağı bulacaklar. Ders videolarını eğlenceli hale getirmek için oluşturduğumuz özel karakterlerle sunumları animasyonlarla destekledik. Çocukların televizyon başına odaklanmalarını değil, morpakampüs ekranlarına odaklanmalarını istiyoruz. Morpa Kampüs ortamında onları eğlendirecek ve aynı zamanda eğitecek fazla sayıda çizgi film bulunmaktadır.

Her hafta yapılan deneme sınavları ile bilgi düzeyinizi ve ilgili konulardaki eksikliğinizi görebileceksiniz, size eksik kaldığınız noktaları raporluyoruz, böylece siz o konuda çok daha fazla soru çözerek, konu anlatımını defalarca dinleyerek eksikliğinizi tamamlayabileceksiniz. Ayrıca öğrendiğiniz konularla ilgili sınavların yanı sıra, proje ödevleri ve performans görevleri ile çok fazla sayıda etkinlik düzenledik. Etkinliklerin son teslim ve sunum tarihlerini ‘etkinlik takvimi’nden takip etmen mümkündür.

Dersler bölümünden, derslerin konu açlarına ulaşmanız mümkündür. Seçtiğiniz konuya ait eğitim materyallerini (çalışmalar, çözümlü örnekler, ödevler, konu tarama testleri, e-kütüphane kaynakları) görebilirsin. Sınavlar sayfasından tüm sınavları türlerine göre filtre edebilirsin. Raporlar sayfasından kazanım ve soru bazlı raporlama, ders bazlı raporlama, materyal bazlı raporlama ve sınav raporlarını görebilmen mümkündür. Raporlar sayfasından ayrıca tüm eğitim materyallerine, sınavlara, oyunlara ve yarışmalara giriş sayısı ve geçirdiğin zamanı da görme şansın var. Öğrencilerimizin sıkılmaması için oyunlar sayfası da hazırladık. Oyunlar eğitim içerikli oyunlardır. Örencilerimiz için eşsiz bir e-kütüphane oluşturduk. Kütüphanemizde yardımcı araçlar, şarkılar, öyküler, sözlükler, videolar, BBC belgeselleri, deneyler, BBC Muzzy videoları, ansiklopediler ve kültür yayınları bulunmaktadır.

Yorumlar (2)
Eren Enver Kararaş 4 yıl önce
Çok iyi oldu okullarımızı öğreniyoruz
Zeynep 4 yıl önce
Çok güzel