MEB "Öğretmen Kitaplığı"nı duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okumak, araştırmak ve bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmak amacıyla hazırladıkları "Öğretmen Kitaplığı" uygulamasını devreye aldıklarını açıkladı.

EĞİTİM 29.10.2019, 15:41
MEB "Öğretmen Kitaplığı"nı duyurdu

Bakan Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) hazırladığı "Öğretmen Kitaplığı" aplikasyonu ile ilgili Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Selçuk paylaşımında, "Okumak, araştırmak, bilgiye ulaşmak için öğretmenlerimizin işini kolaylaştıran 'Öğretmen Kitaplığı' uygulaması yayında. Telefonunuza yüklediğiniz bu uygulama ile kitaplara kolayca erişebilir, yeni kitap güncellemelerini takip edebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Adnan Boyacı da konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'de kamuda ilk mobil öğretmen kitaplığını oluşturduklarını belirterek, söz konusu uygulama ile öğretmenlere, okul yöneticilerine ve tüm vatandaşlara her yerden her zaman okuma olanağının tanınacağını, görme engelli kişilerin de istedikleri gibi kitaplara ulaşabileceğini kaydetti.

Yorumlar (0)