Mansur Yavaş'tan YKS öğrencilerine büyük destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da ihtiyaç sahibi 6 bin 521 öğrencinin YKS başvuru ücretleriyle birlikte harçlıklarının, banka hesaplarına aktarıldığını açıkladı.

EĞİTİM 03.03.2021, 13:43 04.03.2021, 09:11
Mansur Yavaş'tan YKS öğrencilerine büyük destek

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu sefer YKS’ya başvuracak öğrenciler için bir yardım kampanyası düzenledi.

Mansur Yavaş, bu sene üniversitelere giriş sınavı olan YKS’ye başvurmayı düşünen, sosyal yardım alan ailelerin ve salgın nedeniyle işsiz kalan sektör çalışanlarının çocuklarının YKS ücretlerinin ödendiğini belirtti. Bu kampanya dahilinde 6 bin 521 öğrencinin banka hesaplarına, YKS başvuru ücretleri ve harçlıkları ile beraber 300 liralık bir destek sağlandığı açıklandı.

Sosyal medya hesaplarından da konuyla ilgili “Pandemi nedeniyle işsiz kalan çalışanların ve sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının YKS ücretlerini karşılayacağımızı söylemiştik.” açıklaması yapan Yavaş, bu çerçevede 6 bin 521 öğrenciye destek olduklarını belirtti. Yavaş ayrıca, sınava girecek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Yorumlar (0)