KPSS ön lisans sonuçları yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Halis Aygün, 25 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Halis Aygün, sınav sonuçlarının herkese hayırlı olması dileğinde bulundu.

EĞİTİM 26.11.2020, 10:27 26.11.2020, 10:37
KPSS ön lisans sonuçları yayımlandı

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) Başkanı Profesör Doktor Halis Aygün, ön lisans seviyesinde düzenlenen KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) sonuçlarının yayımlandığını kaydetti. 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Profesör Halis Aygün, 25 Ekim 2020 tarihinde Pazar günü Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Snıavı (KPSS) Ön Lisans sonuçlarının açıklandığını belirtti.

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sınav sonuçlarının herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sınav sonuçlarına, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığının aşağıda linki bulunan resmî internet sitesi adresi üzerinden ya da Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) AİS mobil uygulaması üzerinden öğrenebileceği hatırlatıldı.

Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar sisteme T.C. kimlik numaralarını ve aday şifrelerini kullanarak erişebiliyor.

https://sonuc.osym.gov.tr >>>

Yorumlar (0)