KPSS Öğretmenlik soru ve cevapları

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'ne ait temel soru kitapçıkları ile bu kitapçıklara ait cevap anahtarları erişime açıldı.

EĞİTİM 21.09.2020, 17:17 22.09.2020, 16:37
KPSS Öğretmenlik soru ve cevapları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 20 Eylül 2020 Pazar günü (dün) yapılan KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) temel soru kitapçıklarının ve bu kitapçıklara ait tüm cevap anahtarlarının erişime açıldığı bildirildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin resmî internet sitesinde bulunan duyuruda, 2020 Kamu Personel Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nde (2020-KPSS ÖABT) her bir testte KPSS adaylarına sorulan soruların %10'unun yer aldığı temel soru kitapçıklarına ve bu kitapçıkların cevap anahtarlarına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin resmî internet sitesi olan https://www.osym.gov.tr/ adresinden erişilebilecek.

Adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına da Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin resmî internet sitesinin aşağıdaki alt sayfasından 10 gün süre sınırlaması ile erişebilecek.

https://ais.osym.gov.tr >>>

Yorumlar (0)