KPSS giriş belgeleri erişime açıldı

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans "Eğitim Bilimleri" ve "Genel Yetenek-Genel Kültür" oturumları sınava giriş belgeleri hizmete sunuldu.

EĞİTİM 27.08.2020, 16:24
KPSS giriş belgeleri erişime açıldı

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından 6 Eylül 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek 2020-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavına giriş belgelerinin temini için, ÖSYM'nin internet adresinde erişim sağlanabiliyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin internet adresinde yer alan ilana göre, 2020-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2020-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Eğitim Bilimleri oturumuna girecek adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri sona erdi.

Adaylar, 2020-KPSS'ye girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin aşağıdaki internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle alabilecek.

2020-KPSS Sınav Giriş Belgesi linki: >>> https://ais.osym.gov.tr >>>

2020-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2020-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Eğitim Bilimleri oturumuna katılacak adaylar, 6 Eylül 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek 2020-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için saat 10.00’dan sonra, aynı gün yapılacak 2020-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumu için saat 14.30'dan sonra sınav binalarına girişleri kabul edilmeyecek.

Twitter hesabından paylaşım yapan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, adayların ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM AİS Mobil uygulamasından sınava giriş belgelerine erişebileceklerini kaydederek, sınava girecek bütün adaylara şimdiden başarı dileğinde bulundu.

Yorumlar (0)