KPSS Eğitim Bilimleri oturumuna geçildi

Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Lisans Eğitim Bilimleri'nden oluşan öğleden sonraki oturumu başladı. Adaylara 80 soru soruldu ve 100 dakika süre verildi.

EĞİTİM 06.09.2020, 15:01 06.09.2020, 17:47
KPSS Eğitim Bilimleri oturumuna geçildi

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından gerçekleştirilen KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) Lisans Eğitim Bilimleri oturumuna geçildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından sabah yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Genel Kültür-Genel Yetenek oturumlarından sonra, 81 il merkezi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) başkenti Lefkoşa dahil 95 sınav merkezinde Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Eğitim Bilimleri oturumu saat 14.45 itibarıyla başladı.

Lisans Eğitim Bilimleri oturumunda adaylara, 80 soru yöneltiliyor ve 100 dakika süre veriliyor.

Lisans Eğitim Bilimleri oturumunda, sabah düzenlenen Genel Kültür-Genel Yetenek oturumlarında olduğu gibi yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı önlemler uygulandı.

Adayların ellerine girişte dezenfektan sıkılırken ateşleri de ölçüldü. Dileyen adaylar sınava yanlarında getirdikleri maske, dezenfektan ve siperlikle girerken, dileyen adaylara da yeni maske ve dezenfektan verildi.

Sınav görevlilerine ise maske ve dezenfektanın yanısıra özel eldiven verildi.

Yorumlar (0)