İşte LGS sınavına dair merak edilen sorular ve cevapları...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk LGS sınavına dair öğrencilerin ve velilerin merak ettiği sorular ve cevaplarının yer aldığı bir video paylaşarak bilgilendirme yaptı.

EĞİTİM 30.05.2020, 20:05 30.05.2020, 20:21
İşte LGS sınavına dair merak edilen sorular ve cevapları...

Ortaokula giden öğrencilerin liseye adım atmak için girdiği Liselere Geçiş Sınavı merkezi bir sınavla 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Koronavirüs pandemisi sürecinde öğrenciler ve veliler sıkça bilgilendirilerek sınavın nasıl yapılacağına ilişkin değerlendirmelere ulaştılar. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da konuya ilişkin sürekil olarak bilgilendirmelerde bulunurak zihinlerdeki soru işaretlerini giderdi.

Bakan Ziya Selçuk son olarak konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, öğrencilerin ve veliler sınava ilişkin merak ettiği soruların cevaplarına erişebileceği bir video yayınladı.

"Bütün önlemleri aldık"

Bakan Selçuk paylaşığı videonun açıklamasına bir baba ve eğitimci olarak Bilim Kurulu'yla ilgili istişarelerin önemi vurgu yaparak salgın sürecinde velilerin ve öğrencilerin zihinlerinde sorular olmasının gayet normal olduğunu da belirtti.

İşte Bakan Selçuk tarafından paylaşılan o video...

Yorumlar (0)