İstanbul ve Ankara Valiliği’nden yüz yüze eğitim açıklaması…

İstanbul ve Ankara Valiliği belirlenecek 4 ayrı risk seviyesine göre yüz yüze eğitime 2 Mart 2021 salı günü itibarıyla geçilebileceğini duyurdu.

EĞİTİM 27.02.2021, 11:39 28.02.2021, 10:42
İstanbul ve Ankara Valiliği’nden yüz yüze eğitim açıklaması…

Yüz yüze eğitime ne zaman geçileceği öğrenciler ve aileler için büyük bir merak konusuydu.

Konuya dair iki valilikten de yazılı açıklama paylaşıldı.

Ankara ve İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada veliler ve öğrenciler bilgilendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı: Yüz yüze eğitime 1 gün erteleme

Gelen son dakika gelişmesine göre "1 Mart'ta eğitim öğretime geçişi planlanan tüm okullarda yüz yüze eğitim ve sınavlara 2 Mart'ta illerin salgın koşullarına göre başlanacak." denildi.

İstanbul Valiliği’nden yüz yüze eğitim açıklaması

İstanbul Valiliği tarafından kabine toplantısında öğretime ve eğitime dair düzenlemelerin de 4 farklı risk seviyesine göre belirleneceği kaydedildi.

2 Mart’ta başlanabilecek

1 Mart tarihinde mevcut uygulamanın süreceği ve yeni uygulamaya alınan kararlarla 2 Mart’tan itibaren başlanabileceği ifade edildi.

4 seviye belirlenecek

Koronavirüs Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmeyle 4 farklı risk grubunun tespit edilip bu risk gruplarına göre uygulanacak olan tedbir seviyelerinin Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde kararlaştırılabileceğinin değerlendirildiği paylaşıldı.

Ankara Valiliği’nden açıklama

Ankara Valiliği tarafından da konuya ilişkin yapılan açıklamada 1 Mart Tarihine dek mevcut uygulamanın süreceği alınacak kararlarla 2 Mart’ta yeni uygulamaya geçilebileceği ifade edildi.

Yorumlar (0)