İstanbul ve 9 ilde eğitime lodos engeli

İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Sinop ve Düzce'de etkisini devam ettiren fırtına sebebiyle eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

EĞİTİM 29.11.2021, 20:11 01.12.2021, 09:08
İstanbul ve 9 ilde eğitime lodos engeli

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Meteoroloji 1'inci Bölge Müdürlüğü'nden edinilen son veriler doğrultusunda, ilde kuvvetli fırtına ve rüzgarın bu gece de etkisini devam ettireceği, yarın saat 18.00'e değin 70 ila 90 kilometre hızda olacağının öngörüldüğü kaydedildi.

Valilik duyurdu

Söz konusu açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbullu yurttaşlarımızın ve öğrencilerimizin kötü hava şartları nedeniyle mağdur olmamaları için Valiliğimiz tarafından, özel-resmi tüm okullar, olgunlaşma enstitüleri, halk eğitim merkezleri, sürücü kursları, özel öğretim kursları, diğer kurslar, özel rehabilitasyon ve eğitim merkezleri, resmi eğitim kurumlarındaki yetiştirme ve destekleme kursları ile özel eğitim kurumlarındaki takviye kursları da dahil olmak kaydıyla, tüm eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım'da bir gün süresince ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve maluller ile hamile çalışanlarımız da ayrıca bir talep veyahut talimata gerek duyulmaksızın, söz konusu tatil süresince idari olarak izinli görüleceklerdir."

Vali Yerlikaya'dan paylaşım

Vali Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, şöyle konuştu:

"Kentimizde hayatı negatif yönde etkilemeyi sürdüren lodos sebebiyle, eğitim kurumlarımızdaki yüz yüze eğitim çalışmalarına bir gün süresince ara verilmiştir. Kamuda görev yapan hamile ve engelli personel idari izinli sayılacaktır."



Kocaeli

Vali Seddar Yavuz, kötü hava şartları ve lodos sebebiyle eğitim öğretime bir günlüğüne ara verildiğini açıkladı.

Vali Yavuz, kamuda görev yapan hamile ve engelli çalışanların da izinli sayılacağını sözlerine ekledi.



Sakarya

Vali Çetin Oktay Kaldırım, kötü hava şartları sebebiyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.



Bursa

Vali Yakup Canbolat, şiddetli lodos sebebiyle yarın yüz yüze eğitime bir günlüğüne ara verildiğini açıkladı.

Yalova

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, kötü hava şartları ve şiddetli lodos sebebiyle eğitime bir günlüğüne ara verildiği kaydedildi.



Balıkesir

Vali Hasan Şıldak, şehirde etkisini sürdüren fırtına sebebiyle yarın eğitime ara verildiğini açıkladı.

Çanakkale

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, kötü hava şartları sebebiyle eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.



Tekirdağ

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, olumsuz hava şartları sebebiyle eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.



Sinop





Düzce

Yorumlar (0)