Hazırlıklar tamamlandı: MEB'den bir ilk

MEB tarafından hazırlanan yardımcı kaynaklar, bu sene ilk defa ders kitaplarıyla birlikte öğrencilerin sıralarında olacak.

EĞİTİM 11.09.2022, 21:26
Hazırlıklar tamamlandı: MEB'den bir ilk

MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) tarafından hazırlanan ücretsiz yardımcı kaynaklar, bu sene ilk defa ders kitaplarıyla beraber 2022-23 eğitim öğretim sezonunun başında öğrencilerin sıralarında bulunacak.

136 milyon kaynak hazırlandı

MEB tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, öğrenciler için toplamda 136 milyon adet yardımcı kaynak hazırlandı.

Bu sene ilk defa eğitim öğretim sezonunun başında ders kitaplarıyla beraber verilecek olan yardımcı kaynaklar eğitim kurumlarına gönderildi.

Öğrenciler, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonunun ilk gününde sıralarında ücretsiz ders kitaplarının yanı sıra yardımcı kaynaklarla da karşılaşacak.

MEB'den paylaşım

Milli Eğitim Bakanlığı, yardımcı kaynakların, baskı ve tasarım aşamasından öğrencilerin sıralarına gelinceye kadarki sürece dair bir video da paylaştı. Bahse konu paylaşıma "Yardımcı kitaplarımız ve ders kitaplarımız, sınıflarınızdaki sıralarda yerini aldı, sizleri bekliyor…" notu düşüldü.

Yorumlar (0)