Final sınavında öğrenciden tebessüm ettiren yanıt: “Hayvanları yemlemeye gidiyorum”

Isparta’da bir üniversite öğrencisi uzaktan eğitimin ardından girmiş olduğu bir final sınavında çıkan soruya, “Doğruları söylemek gerekirse hocam ben derse giremedim. Ne not verirseniz sağ olun. Canınız sağ olsun. Sizi ve arkadaşlarımı iyi ki tanımışım. Kendinize iyi bakın. Ben hayvanları yemlemeye gidiyorum.” şeklinde yanıt verdi. Öğrencinin vermiş olduğu bu samimi cevap tebessüm ettirdi.

EĞİTİM 03.02.2021, 15:45
Final sınavında öğrenciden tebessüm ettiren yanıt: “Hayvanları yemlemeye gidiyorum”

Koronavirüsten dolayı geçtiğimiz yıl Mart ayından bu zamana dek üniversitelerde eğitim uzaktan eğitim sistemiyle sürüyor. Bu kapsamda final ve vize sınavları da internetten yapılıyor. Isparta’da bir üniversitenin 1. sınıf Halkla İlişkiler dersi için bir öğrenci girdiği final sınavındaki soruya derslere çok katılamadığı için samimi bir şekilde yanıt verdi. Öğrencinin verdiği yanıt tebessüme neden oldu.

“Hayvanları yemlemeye gidiyorum”

Öğrenci, ‘Halkla İlişkiler ve İletişim dersinde bir dönem süresince öğrendiğiniz bilgilerin ışığında halkla ilişkileri değerlendiriniz’ sorusuna, “Hocam öncelikle doğruları söylemek gerekirse derse giremedim. Ailem ve işler oluyor evde. Bu derste bir insana nasıl davranılacak, nasıl etkileyici bir şekilde konuşulur onu öğrendim. En iyisini öğrendim ama tam olarak uygulayamıyorum zaten yazdıklarımdan da bunu görmüşsünüzdür. Hocam elimden gelen bu kadar. Kaç puan verirseniz canınız sağ olsun. Sizi ve arkadaşlarımı iyi ki tanımışım kendinize iyi bakın. Hayvanları yemlemeye gidiyorum ben. Allah’a emanet olun. İyi günler.” yazdı.

Yorumlar (0)