Fenomen rektör istifa etti!

"Lan sen... Ders çalış ders çalış. Valla anama derim sizi" sözleriyle fenomen olan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı istifa etti.

EĞİTİM 08.05.2020, 13:12 08.05.2020, 14:46

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, görevinden istifa etti. 

Prof. Dr. Çomaklı, istifa gerekçesi olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

Çomaklı, yaklaşık 8 ay önce eski bir rahatsızlığının nüksettiğini bildirdi. 

İşte Çomaklı'nın açıklaması...

"Rahatsızlığım aşırı noktalara vardı. Doktorlar sürekli dinlenmem gerektiğini söyledi. Açıköğretim sınavlarının bitmesini bekledim. Sağlık sorunum ciddi noktalara ulaştı, ben de affımı istedim. Cumhurbaşkanımız ve YÖK Başkanı'ndan affımı isteyerek istifamı sundum. Sağlığım çok önemli. Benim 3 çocuğum var, 45 yaşındayım ve çok ciddi sağlık sorunu yaşıyorum. Yapacak çok şey var ama çıkamıyorum. Ayaklarımdaki rahatsızlıklar, ciğerimdeki sorun uç noktaya ulaştı, gitmiyor artık. Emin olun çok hüzünlüyüm. İstifamın kabul edileceğinden eminim.

Herkese teşekkür ediyorum. Biz hedefimize vardık, yapacaklarımızı yaptık. Tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Bir yerden sonra artık sağlığıma dikkat etmem gerekiyor."

Sosyal medyada fenomen olmuştu

Prof. Dr. Çomaklı, daha önce sosyal medyada yaptığı bir canlı yayın ile fenoman olmuştu. 

Bir öğrencisinin "Siyaset yapma sınavları iptal et" şeklindeki mesajının ardından Prof. Dr. Çomaklı, esprili bir dille şunları söylemişti:

"Lan sen... Ders çalış ders çalış... Valla anama derim sizi... Parçalar sizin hepinizi ha!... Kafanızı gözünüzü kırar..."  Kaynak: O rektör sosyal medyanın diline düştü! ''Anama derim kafanızı kırar."

Yorumlar (0)