Erdoğan'dan yüz yüze eğitim açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Omicron'un ardından artış gösteren vaka sayılarına ilişkin konuştu. Erdoğan, vakalardaki artışa karşın yatan hasta ve vefat sayılarında bir problem gözükmediğini dile getirdi ve yüz yüze eğitimin süreceğini söyledi.

EĞİTİM 03.01.2022, 20:40 04.01.2022, 16:23
Erdoğan'dan yüz yüze eğitim açıklaması

Erdoğan, artış gösteren vaka sayıları ile birlikte 'kapanma' iddialarına yanıt verdi. Vaka sayılarındaki yükselişe karşın yatan hasta ve vefat sayılarına işaret eden Erdoğan, herhangi bir problem gözükmediğini ifade etti ve yüz yüze eğitimin süreceğini belirtti.



"Yüz yüze eğitim devam edecek"

Erdoğan'ın açıklamaları ise şu şekilde:

"Salgın, Omicron varyantıyla birlikte yeniden kapımıza dayandı. Hasta sayıları artıyor fakat hastane yatışlarında ve can kayıplarında problem görünmüyor. Artık yerli aşımız da var, daha etkin korunma araçlarına sahibiz. Vatandaşlarımdan salgın tedbirlerine riayet etmelerini istiyorum.

Eğitim her zaman olduğu gibi salgın sürecinde de en önemli hususlardan biri olmayı sürdürüyor. Öğretmenlerimizin en az çift doz aşılanma oranları Fransa ve İngiltere gibi ülkelerin çok üzerinde. Tedbirlere sabırla riayet edeceğiz ve yüz yüze eğitime devam edeceğiz."

Yorumlar (0)