Denizli’de lise öğrencilerinden yabancı dil projesi

Denizli’nin Buldan ilçesinde yer alan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler tarafından geliştirilen e-twinning çalışması İngilizcelerine katkı sağlıyor. Bunun yanı sıra proje sayesinde ilçelerinin ismini duyurarak ve doğanın korunması adına da bilinç aşılıyorlar.

EĞİTİM 09.05.2022, 17:59 10.05.2022, 09:21
Denizli’de lise öğrencilerinden yabancı dil projesi

Denizli’de gerçekleştirilen E-twinning projeleri kapsamında, Buldan Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenlerinin öncülük ettiği projelerle birlikte öğrencilerinin, İngilizceyi daha aktif ve sorunsuz bir şekilde kullanmasını sağlamayı amaçladığı belirtiliyor. Öğrencilerin İngilizce okuma ve yazma konusunda geliştirilmesine yönelik işleyiş sağlayan bu teknolojinin doğru kullanması büyük bir önem taşıyor. Bunun yanı sıra toplum ve çevre bilincinin geliştirilmesi konusunda farkındalık yaratılması da amaçlanıyor.

arşiv

4 okul ve 3 şehir iş birliği yaptı

İngilizce öğretmenleri tarafından liderlik yapılarak gerçekleştirilen "Şehrimin Bilimi ve Düşünürü" projesi Anadolu lisesi öğrencilerini Buldan’da yetişen iki değerli ismi, Dr. Behçet Uz ve Merkezefendi’yi tanıma fırsatı buldular. Teknolojinin aktif bir şekilde kullanıldığı projede 4 okul ve 3 il el birliği yaptı. Bunların yanı sıra gerçekleştirilen bu projenin temelli olmasını sağlamak adına bir e-kitap çıkardılar.

Yorumlar (0)