CHP’den dar gelirli ailelere destek! Belediyelere yazı gönderildi

Dar gelirli aileleri olan öğrencilerin kırtasiye ve eğitim giderleri için CHP’den bir adım atıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un imzasının sonrasında partili belediye başkanlarına yollanan yazıda, bu konularda ailelere destek olunması talep edildi.

EĞİTİM 01.09.2022, 14:55 02.09.2022, 08:56
CHP’den dar gelirli ailelere destek! Belediyelere yazı gönderildi

CHP tarafından yapılan açıklamada, 12 Eylül tarihinde yeni eğitim-öğretim senesinin başlayacağına vurgu yapılarak, veliler ile öğrencilerin, kırtasiye ve eğitim giderlerinde görülen fiyat artışları sebebiyle maddi olarak zorluk yaşadığı vurgulandı.

“Geçtiğimiz yıllardaki gibi yardımlara devam edeceğiz”

Geçtiğimiz senelere nazaran 2-3 kat yükselen fiyatlar karşısında özellikle dar gelirli ailelerin büyük bir zorluk yaşadığına dikkati çekilen bilgilendirmede, şu ifadelere yer verildi: "Sayın Genel Başkanımızın talebiyle bütün belediyelerimizin, kendi alanlarında bulunan ihtiyaç sahibi aileleri belirlemesi, okul zamanındaki çocuklarımızın kırtasiye ve eğitim masraflarına imkanlar dahlinde destek sağlanması yararlı olacaktır. Geçtiğimiz sene eğitim-öğretim alanında öğrencilerimize büyük destek veren belediyelerimizin, bu sene de yardımlarını fazlalaştırarak öğrencilerimizin yanı başında olacağına inanıyoruz."

Yorumlar (0)