Bakanlık duyurdu: Yazılı ve sözlü sınavlar ertelendi

Adalet Bakanlığı, 30 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasındaki sözlü ve yazılı sınavların ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

EĞİTİM 27.04.2021, 23:49 28.04.2021, 12:11
Bakanlık duyurdu: Yazılı ve sözlü sınavlar ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, COVID-19'la (yeni tip koronavirüs) mücadele çerçevesinde alınan ve 29 Nisan-17 Mayıs tarihlerinde uygulanacak olan tam kapanma kararını açıklamıştı.

Sözlü ve yazılı sınavlar ertelendi

Kararın ardından Adalet Bakanlığı, 30 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasındaki sözlü ve yazılı sınavların ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti. 

Adalet Bakanlığı'ndan açıklama

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen yazılı açıklamada, "Dün yapılan kabine toplantısının ardından koronavirüs salgını çerçevesinde alınan kararlar ve bu kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge içeriği dikkate alınarak daha evvel ilan edilen ve 30 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan; savcı ve hakim adaylığı mülakatları, icra müdür ve müdür yardımcılığı mülakatları, bakanlığımızın taşra teşkilatlarında unvan değişikliği ve görevde yükselme sözlü sınavları, bakanlığımızın taşra ve merkez teşkilatı ile ceza ve infaz kurumları sözleşmeli personel ve sürekli işçi alımına dair boy-kilo ölçümü, sözlü veyahut uygulamalı sınavları, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni sınav tarihleri daha sonra bakanlığımız tarafından duyurulacaktır." ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (1)
Ridvan 3 yıl önce
4 mayista durusma var etelendimi. Acaba.