Bakan Selçuk'un paylaşımına İbrahim Kalın'dan esprili yanıt: "Hocam kıskanıyoruz ama"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medyasından yaptığı esprili kartopu paylaşımına yanıt verdi. Çocuklarla kartopu oynarken fotoğrafını paylaşan Selçuk’un paylaşımını Kalın, “Hocam kıskanıyoruz ama.” diyerek yanıtladı. Paylaşım kısa sürede on binin üzerinde beğeni ve çok sayıda yorum aldı. Bakan Selçuk'un kartopu paylaşımına İbrahim Kalın'dan esprili yanıt: "Hocam kıskanıyoruz ama"

EĞİTİM 20.01.2021, 15:05 21.01.2021, 09:14
Bakan Selçuk'un paylaşımına İbrahim Kalın'dan esprili yanıt: "Hocam kıskanıyoruz ama"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklarla beraber kartopu oynadığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ziya Selçuk’un paylaşmış olduğu fotoğrafın altına ise Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan esprili bir cevap geldi.

“Selçuk: Saygıdeğer protokol karşımda”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan çocuklarla beraber kartopu oynadığı görüntüleri paylaştı. Selçuk yapmış olduğu paylaşımda, “Resmi bir okul ziyaretindeyiz. Saygıdeğer protokol karşımda duruyor. Bakan da açılışı yapıyor.” dedi.

“İbrahim Kalın’dan yanıt: Hocam kıskanıyoruz ama”

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan ise Ziya Selçuk’un yapmış olduğu bu esprili paylaşımın altına aynı dilde yanıt geldi.

Kalın paylaşımın altına yaptığı yorumda, “Hocam sizin protokolü çok sevdim. Kıskanıyoruz ama.” yazdı.

Paylaşım kısa süre içerisinde 10 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yeniden paylaşım aldı.

Yorumlar (0)