Bakan Selçuk'tan "ara tatil" açıklaması!

"Ara tatil" ile ilgili açıklama yapan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlere seslenerek, yapılacak mesleki gelişim programlarına çevirim içi olarak katılabileceklerini belirtti.

EĞİTİM 11.11.2020, 11:49 11.11.2020, 11:59
Bakan Selçuk'tan "ara tatil" açıklaması!

16 Kasım 2020 Pazartesi günü itibarıyla ara tatilin başlayacağını hatırlatan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin ara tatilde mesleki gelişim programlarına çevirim içi olarak katılabileceklerini duyurdu. 

Twitter hesabından bilgilendirme paylaşımında bulunan Millî Eğitim Bakanı Selçuk, okullarda ara tatil dönemine dair bilgilendirme yaptı.

Okul ziyaretleri yaptığında çocukların yanına gelerek kendisine "Hocam, ara tatil yapacak mıyız?" diye sorduklarını belirten Bakan Ziya Selçuk, tüm öğrencilerin meraklarını gidermek istediğini dile getirerek, "Yavrum, tatiller, ara tatiller hepsi hakkınız. Elbette ara tatil olacak. 16 Kasım 2020 Pazartesi günü tüm yavurlarımız için bir haftalık ara tatil başlayacak. Şimdiden hepinize iyi tatiller, sağlıklı tatiller diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Bakan Selçuk'un verdiği bilgilere göre 16 Kasım 2020 Pazartesi günü itibarıyla başlayacak olan ara tatilde, öğretmenlere de mesleki gelişim programları uygulanacak. Öğretmenler çevirim içi ortamda bu mesleki gelişim programlarına katılabilecekler.

Millî Eğitim Bakanı Selçuk, tüm öğretmenler için verimli bir mesleki gelişim dönemi olması temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)