Bakan Selçuk duyurdu: Eğitimde telafi başlıyor

Bakan Selçuk, "Eğitimde telafi uygulamasına hazır durumdayız. Haziran ayı ile birlikte başlayacağımız çalışmalar 2021-22 eğitim-öğretim yılını da kapsayacak." dedi.

EĞİTİM 26.05.2021, 18:00 27.05.2021, 14:34
Bakan Selçuk duyurdu: Eğitimde telafi başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden okullarda uygulanacak olan telafi eğitimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk, söz konusu paylaşımında, "Eğitimde telafi uygulamasına hazır durumdayız. Kapsamlı ve büyük bir telafi süreciyle; sosyal, akademik, fiziksel ve duygusal alanda negatif etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı ile birlikte başlayacağımız çalışmalar 2021-22 eğitim-öğretim yılını da kapsayacak." sözlerini sarf etti.

1 Haziran'dan sonraki takvim

Uygulanmakta olan kademeli normalleşme dönemi ile birlikte okul öncesi, özel eğitim kurumları ile 8 ve 12'inci sınıfların yetiştirme ve destekleme kursları 17 Mayıs tarihinden itibaren yüz yüze eğitime geçiş yapmıştı.

Okul öncesi haricindeki tüm eğitim-öğretim kademelerinde 1 Haziran tarihine kadar uzaktan eğitime devam kararı alınmıştı. MEB, 1 Haziran sonrası için yüz yüze eğitime ilişkin yeni kararlarını duyuracak.

Yorumlar (0)